La iniciativa ‘Avui per demà’ del GOB ha rebut prop de 12000 signatures

La Iniciativa Avui per demà encapçalada pel GOB i amb el suport d’un gran nombre d’entitats ecologistes, socials i sindicals ha assolit 11700 signatures per dur al Parlament balear la Iniciativa Legislativa Popular de la llei de Benestar per a les generacions presents i futures de les Illes Balears. Els grups havien d’aconseguit un mínim de 7500 firmes perquè aquesta iniciativa arribés al legislatiu autonòmic.

L’ILP, que podeu llegir sencera aquí, pretén “vetllar perquè les actuacions de les institucions públiques de les Illes Balears garanteixin el benestar ecològic, econòmic i social de les generacions presents i futures de les Illes Balears”.

La llei vol aconseguir que les accions del govern quant a planificació i desenvolupament estiguin lligades a la viabilitat en el futur de recursos i promocionar la diversificació econòmica illenca per protegir els recursos naturals les illes.

Durant els darrers mesos, les entitats ecologistes arreu de l’arxipèlag han participat en esdeveniments com el mosaic a la Plaça Major de Palma del passat 28 de maig. També s’han posat punts de signatura a diferents indrets de la Comunitat Autònoma.

A nivell estatal, només una ILP ha arribat a ser aprovada pel seu propi tràmit, una modificació de la Llei de Propietat Horitzontal. Emperò, les entitats són optimistes i volen trencar aquesta tendència.

Imatge de portada: GOB Mallorca

Articles relacionats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Comentaris (

0

)

Create a website or blog at WordPress.com