L’associació ecologista pollencina ‘Joves pel Canvi’ es dissol

Ens sap greu informar-vos que Joves pel Canvi, ha decidit dissoldre’s en una reunió extraordinària per causes personals. Després d’haver lluitat durant aquest temps i amb els plans truncats per la covid, l’associació ha decidit aturar les seves accions. Encara que la crisi climàtica no hagi acabat, creim convenient l’aturada de les nostres accions, si bé des de l’àmbit personal tots els membres de l’associació seguirem lluitant per una major resposta contra l’emergència climàtica.

Ha estat amb aquestes paraules que els membres de la Junta Directiva s’han adreçat a la societat pollencina al seu darrer comunicat. Després de diverses accions arreu del municipi, els seus membres han decidit posar fi a les seves accions. “Ens sap molt de greu haver d’aturar, però creim que és millor haver acabat bé.” afirma un dels membres de la Junta Directiva a mónverd notícies, on tenim una especial relació amb l’associació, ja que fou on sorgí la iniciativa periodística. “Esperam que les nostres accions, si bé no continuïn, almanco hagin pogut deixar una empremta a la societat pollencina. Voldríem pensar que hem pogut dur al debat climàtic una nova força i la importància que mereix”.

Al seu comunicat, el qual han publicat a xarxes i mitjans locals, han explicat que han decidit donar els fons a Arrels Marines, associació pollencina de defensa de la posidònia, i a la iniciativa de mónverd notícies. Des de la nostra redacció us agraïm el gest de tot cor.

Entre els agraïments que han volgut donar, trobam associacions com Undermoll, associació cultural del Port de Pollença, el Grup Correm, amb qui treballaren des dels seus inicis, mitjans de comunicació com Ràdio Pollença i el Punt Informatiu i agraïments a personalitats polítiques del municipi, a totes bandes de l’espectre polític. Finalment, han dedicat unes línies a agrair “a tots qui heu fet possible Joves pel Canvi, tots els voluntaris, membres de l’assemblea, els participants a les activitats, els lectors dels nostres articles… sense vosaltres res no hauria estat possible”.

L’associació ha tengut una vida més curta que no esperaven al moment de la seva creació, principalment per les dificultats que comporta la realització d’activitats en temps de pandèmia, a més de les dificultats que venen de ser una associació juvenil formada per estudiants que estan arribant a les darreres etapes de l’educació secundària, la qual cosa dificulta la tasca.

A la darrera línia del comunicat, l’associació ha volgut fer una crida a la lluita. Encara que no sigui amb Joves pel Canvi fent costat, l’actuació climàtica al municipi no aturarà. “Perquè la lluita continua!”.

Imatge de portada cedida per Joves pel Canvi

Articles relacionats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Comentaris (

0

)

Create a website or blog at WordPress.com