Un 70% de les emissions industrials les emeten sols deu empreses

Segons l’Observatorio para la Sostenibilidad, el qual ha obtingut les dades del darrer Registre Nacional d’Emissions del 2015. Segons aquest informe, prop d’un 70% de totes les emissions industrials espanyoles (aproximadament un 28,06% de les emissions totals del país) provenen d’un grapat de companyies, de les quals només una siderúrgica i dues cimenteres són l’excepció al panorama de les energètiques, les quals dominen la resta de llocs al rànquing. Amb Endesa com a principal emissora, produeix quasi un 10% de les emissions nacionals. Així que el proper cop que et diguin que el canvi només recau en les persones, mostrau-los aquest gràfic.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Comentaris (

0

)

Create a website or blog at WordPress.com