Ikea comprarà mobiliari usat per reciclar-lo

El gegant del mobiliari suec ha comunicat que durant el proper mes llençarà un nou model de compra de mobiliari usat —principalment estanteries i altres peces de mobiliari divers— per qui no vulgui tirar-lo al fems. En aquest pla, oferirà cupons de fins un 50% del preu original del producte depenent de l’estat en que es trobi, tot per ser usat en productes de les seves instal·lacions.

Aquesta acció s’iniciarà al Black Friday, típicament un dia de compra per tal de donar visibilitat a la mesura

“Fent viure de forma sostenible més simple i accessible, Ikea té l’esperança que aquesta iniciativa ajudarà als consumidors a lluitar contra la consumició excessiva del Black Friday” afirmà l’empresa en un comunicat en referència a la fita comercial del 27 de novembre, en la que milions d’articles són venuts arreu del món.

Per a la tornada de productes no hi ha límits temporals més que els que els consumidors decideixin, i se’ls donarà un cupó variable al preu seguint una sèrie de condicions:

Els productes que estiguin “com nous”, sense cap retxada, rebran un 50% del preu; articles en “molt bon estat”, amb retxades menors, rebran un 40% i els productes de menor qualitat rebran un 30% del valor.

Per a rebre aquest cupó, s’ha de tornar el moble de forma completa i muntat. Serà el dia que el duguin que s’acordarà el preu. L’oferta, es durà a terme en 27 països entre els que es troba Espanya i inclourà prestatgeries Billy, cadires, taules de menjador, escriptoris, entre d’altres, amb la promesa de que tot allò que no pugui ser tornat a vendre serà reciclat per la creació de nou mobiliari.

Aquells objectes que es trobin en bon estat seran venuts en àrees delimitades de la tenda, on tothom podrà anar a vendre el seu mobiliari.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Comentaris (

0

)

Create a website or blog at WordPress.com