Benvinguts a mónverd notícies

Des de fa anys, el clima i el canvi climàtic han anat guanyant transcendència, amb un públic més conscienciat i interessat en el tema. Poc a poc, i més amb els darrers moviments juvenils de protesta, diaris i revistes especialitzats han aparegut arreu del món, encara que molts depenents d’anuncis i d’ingressos externs. Nosaltres som la diferència. A la nostra web trobareu informació verificada, segura, sense les pseudociències que molts cops caracteritzen alguns blocs del món ecologista i sense influències de corporacions externes.

Els nostres redactors són voluntaris, dediquen el seu temps lliure a informar amb la màxima veracitat i, per tant, no depenem d’anuncis ni d’empreses. L’únic que volem és la vostra presència, la vostra conscienciació en l’emergència climàtica que estam vivint i que la informació veraç estigui al vostre abast.

Planejam fer moltes més coses, incorporar més temes, amb més volum… i per això us necessitam. Només amb el vostre suport aconseguirem créixer.

A més, ens comprometem a informar-vos, com a lectors i participants en aquest projecte, de tots els canvis que realitzem. Des de millores en el disseny fins a la incorporació de sistemes de finançament vosaltres ens sabreu tots els detalls.

Benvinguts a mónverd notíces.

Estrella Bibiloni Rotger i Jaume Reus Bennàssar

Co-editors de mónverd notícies

Articles relacionats

Comentaris (

0

)

Create a website or blog at WordPress.com